| Home | Works

online

Een goede online strategie is belangrijk om op de juiste koers te blijven in de huidige wirwar van websites en social media platformen. De online strategie geeft houvast en maakt resultaten meetbaar.

Doel online

Het is belangrijk om een duidelijk doel te hebben wat je met de online activiteiten wilt bereiken. Dit is vaak heel divers. Wil je meer omzet, of een offerte laten aanvragen? Meer bezoek op de website, het liken of delen van jouw pagina’s? Of heb je een ander doel voor ogen?

Online toekomstbeeld

Voor het online toekomstbeeld kijken we naar de trends en ontwikkelingen binnen de branche, de speerpunten van de organisatie en naar de doelgroep. Samen bepalen we de richting. Vervolgens maken we een plan van aanpak met duidelijke tijdslijnen en actieplannen om het maximale uit de digitale middelen te halen.

Online kanalen

Het online toekomstbeeld bepaalt welke kanalen we gaan inzetten om de boodschap over te brengen. Is dit LinkedIn, Facebook, Instagram, Pintrest, Snapchat of een ander kanaal zoals YouTube. Kies je voor een blog, vlog of gewoon nieuwsberichten? We helpen je de juiste keuze te maken!

Waarom ProWorks?

Bij ProWorks werken we met passie en bevlogenheid aan ieder project. Bij het bepalen van de strategie is dat niet anders. Wat mag je van ons verwachten?

Onze pro’s zijn:

  • Unieke kijk op zaken
  • Snelle en adequate aanpak
  • Resultaatgericht
  • Indien wenselijk het complete pakket: advies, actieplannen en uitvoering
  • Betaalbaar

Werkwijze

Tijdens een adviesgesprek – desgewenst op locatie – bepalen we samen de benodigde communicatiemiddelen. Na de inventarisatie gaan wij aan de slag. Vervolgens ontvang je van ons een plan van aanpak met een duidelijke, strakke planning plus de vrijblijvende offerte. Indien akkoord presenteren wij de conceptontwerpen met als uitgangspunt een goede en succesvolle samenwerking!

Prijzen

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat is waar we voor staan. Wij hanteren scherpe prijzen voor hoogwaardige diensten.

Meer weten over onze verrassende werkmethode

Kom geheel vrijblijvend langs voor een adviesgesprek en een goede kop koffie. We helpen je graag.