| Home | Works

strategie

De ervaring leert dat een krachtige, heldere en gedegen strategie voor communicatie écht een verschil maakt voor je bedrijf. Weet je even niet hoe? Wij helpen je graag!

Meerjarenplan

Waar wil je naartoe? Wat zijn de bedrijfsdoelstellingen? Hoe wil je dit bereiken en welke middelen gaan we daarvoor inzetten? Het begint bij de inventarisatie van de wensen en eindigt met het implementeren van de middelen die de communicatie uitdragen. Een meerjarenplan helpt. En wij helpen je graag met de strategie en het meerjarenplan!

Hands-on

Bij ProWorks hebben we een praktische insteek en ‘hands-on’ mentaliteit. Geen hoogdravende stukken tekst, maar gerichte oplossingen. De basis is groei. Zonder actie geen groei. We beginnen met het inventariseren van je wensen voor nu en de toekomst en stippelen de route samen uit. Wil je met het bedrijf over tien jaar nog meedraaien aan de top? Welke communicatie past daarbij, welke middelen zijn daarvoor nodig, welke middelen missen we nog en wanneer zetten we welke middelen in.

Teamwork

Wij denken graag mee, zijn creatief, toekomstgericht en pakken zaken nét even anders aan. We werken volgens een strakke planning en leveren kwaliteit. We weten als geen ander hoe belangrijk het is een specifieke boodschap aan de juiste doelgroep over te brengen. Ons doel? De merkbeleving of het bedrijfsimago te versterken en groei te realiseren. Laten we onze krachten bundelen!

Waarom ProWorks?

Bij het uitstippelen van een gedegen en effectieve strategie zijn we:

  • Praktisch
  • Creatief
  • Toekomstgericht
  • Duidelijk qua visie
  • Helder in onze communicatie
  • Adequaat
  • Kosten bewust

Werkwijze

Tijdens een intake gesprek – desgewenst op locatie – kijken we samen naar de uitgangspunten van het traject: wie zijn jullie als bedrijf, waar staan jullie voor, waar willen jullie naartoe, welke doelgroepen willen jullie bereiken en hoe geven we daar de juiste uitstraling aan? Na de inventarisatie gaan wij aan de slag. Vervolgens ontvang je van ons een plan van aanpak met een duidelijke, strakke planning plus de vrijblijvende offerte. Indien akkoord presenteren wij de conceptontwerpen met als uitgangspunt een goede en succesvolle samenwerking!

Prijzen

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat is waar we voor staan. Wij hanteren scherpe prijzen voor hoogwaardige diensten.

Meer weten over onze verrassende werkmethode?

Kom (geheel vrijblijvend) langs. Een goede kop koffie staat voor je klaar. Een adviesgesprek over de mogelijkheden voor je bedrijf volgt. We helpen je graag.